Ella ModaElla ModaElla Moda
0
00,00 lei

Termeni & Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII  

Prezentul document stabilește termenii si condițiile care reglementează utilizarea site-ului www.ellamoda.ro și achiziționarea de produse prin intermediul acestuia.

Prin utilizarea acestui site web sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, vă exprimați consimțământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni , citirea integrală a termenilor fiind absolut necesară.

În cazul în care nu sunteți de acord cu toți termenii, vă rugăm să nu utilizați www.ellamoda.ro/. Daca aveți orice întrebări cu privire la termeni și condiții, ne puteți contacta la adresa: online@anzakland.com . Identificarea furnizorului

Anzak Land este denumirea comercială al SC ANZAK LAND SRL., persoana juridică de naționalitate română, având cu sediul in BUCURESTI Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 172-176, corp B, zona B4-1, etaj 5,, Sector 1,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/6835/2010 cod de identificare fiscala RO27184940.

 1. Utilizarea siteului

Prin utilizarea ellamoda.ro şi/sau prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă angajaţi la următoarele: să utilizați ellamoda.ro exclusiv pentru a solicita informații sau a plasa comenzi în conformitate cu legea; să nu plasați comenzi false sau frauduloase; în cazul în care considerăm că a fost plasată o astfel de comandă ne rezervăm dreptul de a o anula fără să anunţăm emitentul şi de asemenea să informăm autorităţile competente.

 1. Afișarea produselor

Culorile, textura materialului, forma produsului sau alte elemente cu caracter vizual pot fi afişate sau percepute în mod diferit în funcție persoană şi monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se accesează ellamoda.ro

Denumirea produsului, codul produsului, culoarea înscrisă şi oricare alte specificaţii marcate în ellamoda.ro au caracter informativ şi nu pot aduce motive de acuzaţie.

www.ellamoda.ro își rezervă dreptul de a face oricând modificări în prezentarea produselor fără preaviz și fără notificarea prealabilă a cumpărătorilor

 1. Disponibilitatea produselor

Produsele prezentate în magazinul online www.ellamoda.ro sunt în general disponibile. În situațiile rare în care un produs este comandat de mai mulți clienți, www.ellamoda.ro nu poate expedia produse dacă acestea nu mai sunt disponibile. În acest caz, Clientul va fi notificat că produsul pe care l-a comandat a fost eliminat din comandă/factură, prin e-mail-ul cu privire expedierea comeznii. Livrarea se va face în limita stocurilor disponibile, iar clientul va plăti doar pentru produsele livrate. Clientul poate solicita expedierea produsului în momentul revenirii acestuia în stoc, printr-un e-mail pe online@anzakland.com

 1. Expediere

Livrările sunt în principiu valabile numai în România. Eliberarea bunurilor se face numai în cantități tipice unei gospodării, iar bunurile se eliberează numai consumatorilor finali în termen de 3-7 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii.

 1. Costuri de expediere

Comanda dumneavoastră plasată pe www.ellamoda.ro se expediază prin intermediul curieratului, costurile de expediere fiind 20 lei. Comenzile de peste 200 de lei sunt livrate gratuit exclusiv pe teritoriul României.

 1. Plata

Plata se poate efectua prin intermediul cardului de credit / debit (MasterCard și Visa). Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a cupoanelor etc. Bunurile care au fost efectuate conform specificațiilor clientului sau care sunt personalizate în mod clar duc la debitarea imediată a cardului dumneavoastră de credit cu suma concret facturată după deducerea reducerilor, a voucherelor etc.

Notă: Niciodată nu iți vom trimite un email prin care să îți solicităm să faci plata într-un anumit cont bancar. Îgnoră orice astfel de emailuri și nu iniția plata. În aceste situații te rugăm să redirecționezi emailul nemodificat către adresa: online@anzakland.com

 1. Prețuri

Prețul fiecărui produs va fi cel afișat pe www.ellamoda.ro, exceptând situațiile în care au fost comise erori la afişare. Echipa Anzak Land se preocupă permanent ca preţurile afişate să fie cele corecte şi să elimine orice eroare de natură tehnică sau umană care poate apărea referitoare la decizie sau înregistrare.

În cazul în care Dvs. aţi lansat deja o comandă şi echipa Anzak Land constată că preţul produselor era eronat veţi fi contactat/ă şi informat/ă imediat despre aceasta şi în acelaşi timp comanda este anulată. Chiar şi în cazul în care legătura cu Dvs. pentru înştiinţare nu este posibilă comanda este anulată, iar dacă aţi plătit deja preţul toate sumele avansate vă vor fi imediat restituite.

Prin simpla prezentare a produselor pe www.ellamoda.ro nu avem nicio obligaţie de a vinde niciun produs la un preţ mai mic, care a fost afişat eronat, în cazul în care eroarea legată de preţ este evidentă şi neechivocă şi ar fi putut fi recunoscută de dumneavoastră în mod rezonabil ca atare.

Preturile afișate pe www.ellamoda.ro includ TVA, dar nu includ costurile de transport (detaliate la costuri de expediere)

9.Rezerva proprietății

Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră.

 1. Limba contractului / stocarea textului comenzii

Contractul se încheie în limba română. Textul comenzii nu este stocat de către noi și nu mai poate fi accesat după finalizarea procedurii de comandă. Puteți, totuși, să tipăriți textul comenzii imediat după trimiterea comenzii.

 1. Încheierea contractului

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butoanele “Cumpără și plasează comanda”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Plasează comanda”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor în termen de două zile.

 1. Instrucțiuni privind retragerea din contract

12.1 Dreptul de retragere

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați (SC ANZAK LAND SRL, cu sediul in BUCURESTI Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 172-176, corp B, zona B4-1, etaj 5,, Sector 1) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail). Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

12.2 Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată. Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți înmâna FAN Courier, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

12.3 Exceptări de la dreptul de retragere:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

 1. Dreptul de returnare de până la 14 de zile de la primirea bunurilor

Pe lângă dreptul legal de retragere menționat mai sus, vă acordăm o garanție de returnare pentru perioada de 14 de zile de la primirea bunurilor. Astfel, puteți anula contractul și după expirarea perioadei de retragere de 14 zile prin returnarea bunurilor către noi în termen de 14 de zile de la primire (perioada începe în ziua următoare primirii bunurilor), atâta timp cât bunurile sunt în ambalajul original și sunt complete și atâta timp cât nu au fost folosite sau deteriorate și atâta timp cât nu constituie bunuri realizate conform specificațiilor consumatorului sau care sunt clar personalizate sau bunuri care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă dacă au fost desigilate după livrare. Expedierea este suficientă pentru a respecta termenul limită. Bunurile trebuie sa fie expediate înapoi la: SC ANZAK LAND SRL, cu sediul in BUCURESTI Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 172-176, corp B, zona B4-1, etaj 5,, Sector 1

 1. Garanția

Produsele achiziționate prin www.ellamoda.ro se supun condițiilor prevăzute de Legea 449/2003 și OG 21/1992.

Echipa ellamoda, din dorinţa de satisfacere deplină a exigenţelor tuturor clienţilor, tratează cu deosebită atenţie toate situaţiile, sesizările, reclamaţiile sau observaţiile care vin din partea acestora cu referire la calitatea şi conformitatea produselor.

Produsele marca Ella Icon (Genți, Rucsacuri, Borsete și Portofele) au garanție 2 ani, iar restul produselor vestimentare marca Ella Moda, au garanție de 14 zile.

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

 1. Soluționarea alternativă a disputelor

Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

 1. Excluderea răspunderii pentru linkuri internet ale terților

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

 1. Drepturile asupra fotografiilor

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei SC ANZAK LAND SRL. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

 1. Modificări ale Termeniilor și Condițiilor

Vânzătorul este îndreptățit să modifice Termenii și Condițiile unilateral dacă este necesar să se adapteze modificărilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

 

Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt destule produse. Decat [max] rămase
Adaugă la FavoriteCaută FavoriteElimină Favorite
Coș de cumpărături

Coșul este gol

Inapoi la magazin

Adaugă o notă comenzii Editează nota comenzii
Adaugă un cupon

Adaugă un cupon

Cuponul va fi aplicat pe pagina de checkout